Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Старий (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Old Man
Країна:
США
Режисер:
Джон Уоттс, Джет Вілкінсон, Грег Яйтанс
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Познайомтеся з Деном Чейзом. Ден має проблеми зі сном. Його ночі перериваються або постійними проблемами зі здоров'ям, або жахами про його померлу дружину, або й тим, і іншим.

Подбавши про свою дружину під час програшної битви із хворобою Гентінгтона, головний герой серіалу «Старий» приділяє пильну увагу своєму психічному стану. Але чи старіє він просто чи в цьому винна якась таємнича, невиявлена недуга? Поруч із цими страхами Ден стає параноїком. Він коситься на незнайомців у своєму маленькому містечку у Вермонті. Він навіть встановлює саморобну сигналізацію поряд зі своєю спальнею.

Одного разу, розмовляючи телефоном із донькою, він починає підозрювати, що з нею може бути щось не так. Дочка запевняє його, що з нею все гаразд. Але коли ще батьки отримували такі запевнення від своєї дитини?

Незабаром головний герой серіалу все ж стає правим. Неназваний зловмисник вривається в його будинок і відправляє його в бігу. Те, як Ден вбиває невідомого нападаючого, каже нам, що це не звичайний вдівець. Він має певний набір навичок, і вони не зовсім притупилися з віком.

Незабаром стає відомо, що Ден є колишнім співробітником ЦРУ. З'ясування того, хто такий Ден і що він зробив у минулому, стає частиною шаленої серії інтриг серіалу. ©Kino4ua Старий (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?