Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кольори кохання

Рік:
Ор. назва:
Colors of Love
Країна:
Канада
Режисер:
Бредлі Волш
Тривалість:
01:28:38
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет мелодрами знайомить глядача з Тейлор — молодою працівницею бібліотеки, яка потрапила до списків на звільнення через скорочення штату. Дізнавшись про цю невеселу новину, брат дівчини пропонує їй повернутися до рідного міста та допомогти йому вести бізнес. Дорогою додому героїня потрапляє в автокатастрофу, але тут їй приходить на допомогу чоловік на ім'я Джоел, який у цей час випадково проїжджав повз.
З горем навпіл опинившись на місці, Тейлор стає відомо, що бізнес іде не так добре, як її запевняли. Готель, що належить братові дівчини, хоче відреставрувати один дуже впливовий магнат, але це зовсім не подобається місцевим жителям, адже будівля вважається історичною.
Участь у цій і так непростій боротьбі ускладнюється тим важливим фактом, що той самий магнат, ненавидимий усіма — Джоел. А Тейлор за коротке знайомство встигла до нього симпатію.
Кольори кохання – драматична телевізійна картина, створена канадськими кінематографістами. Знімальний процес відбувався на території Онтаріо. ©Kino4ua Кольори кохання 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?