Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Котячі світи Луїса Вейна

Рік:
Ор. назва:
The Electrical Life of Louis Wain
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Вілл Шарп
Тривалість:
01:51:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дивовижна історія життя одне з найзагадковіших і найталановитіших англійських художників Луїса Вільяма Вейна починається з банального випадку. Чоловік жив у XX столітті. Він був одружений з коханою жінкою, навіть після кількох років шлюбу їхні почуття не згасли. Прогулюючись увечері безлюдним провулком, Луїс і його кохана Емілі натрапили на самотнього кошеня. Вони дали йому ім'я Пітер і вирішили забрати додому. Ласкавий вихованець став сенсом життя для Луїса та джерелом його натхнення. У тварин він бачив особистість, яка нічим не поступалася звичайній людині. Він писав у певному стилі. Художник зображував на своїх полотнах котів у різних образах. Він придбав світову популярність, став одним із кращих творців в Англії, але в одну мить втратив усе, що мав. Вейн почав серйозні проблеми зі здоров'ям. Лікарі діагностували йому шизофренію, яка продовжувала прогресувати. В останні дні життя майстер зовсім збожеволів, залишивши в образотворчому мистецтві свій чіткий слід. ©Kino4ua Котячі світи Луїса Вейна 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?