Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Місто котів / Королівство котів

Рік:
Ор. назва:
Kedi
Країна:
США, Туреччина
Режисер:
Джейда Торун
Тривалість:
01:18:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Гарні Люди
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У Стамбулі мешкають тисячі котів та кішок, тому можна сказати, що місто належить їм. Ці чарівні тварини зустрічають туристів у кафе, гуляють поруч із місцевими пам'ятками, блукають по дахах, випрошують ласощі у ресторанах, сплять на автобусних зупинках, крадуть рибу на ринках, гріються на сонці. Без котів і кішок неможливо уявити міський пейзаж і культуру Стамбула. Виявляється, у них є навіть свої «фуд-корти» та «заїжджі двори». У документальній кінокартині «Місто котів / Королівство котів» розповідається про те, що за кожною парою зелених очей ховається оригінальна «особистість», життя якої варте пильної уваги. В основі сюжету – сім граціозних та незалежних кішок, а також люди, які дбають про них. Очима тварин показана дивовижна історія найдавнішого міста. Деякі моменти фільму дають зрозуміти, що люди дуже потребують спілкування з кішками, оскільки ці прекрасні створіння здатні позбавити від почуття страху, депресії та тривоги. Вони вчать насолоджуватися кожним днем, навіть найнуднішим. Незважаючи на жанр, стрічка виглядає дуже легко, дозволяючи також замислитися про долю вусатих вихованців. ©Kino4ua Місто котів / Королівство котів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Шідо Коїті
    23 жовтня 2023 18:54
    + +1 -

    закінчив 31:02 

    Точно. вирішив. буду писати про цей фільм на кіноріум юа, коли закінчу переглядати.

    Шкода, що в нас так не відносяться ні до котів, ні до собак. Люди один до одного відносяться ( у нас), не краще ніж путінляндії. Я іноді думаю, що кіт то краще ніж "високодуховна" людина яка поводится гірше за  свійську свиню