Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чорний птах (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Black Bird
Країна:
США
Режисер:
Міхаель Р. Роскам, Джо Чаппелль, Джим МакКей
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Джиммі Кін – людина дивовижної долі. Водночас його вважають героєм футбольної команди, коли той навчався у школі, перспективним сином поліцейського та засудженим наркоторговцем. Його засудили до десяти років перебування у в'язниці суворого режиму. Головний герой може отримати можливість звільнення достроково, якщо поїде мотати частину терміну у в'язницю для душевнохворих. Тут знаходиться Ларрі Холл, серійний вбивця, якого потрібно вивести на чисту воду. Кін усвідомлює, що діяти потрібно швидко та рішуче, щоб з'ясувати, де знаходяться тіла нещасних загиблих. Паралельно розглядається апеляція Холла, яка, швидше за все, через брак доказів буде задоволена. ©Kino4ua Чорний птах (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?