Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Завжди самотній

Рік:
Ор. назва:
Single All the Way
Країна:
США
Режисер:
Майкл Маєр
Тривалість:
01:41:31
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Пітер з натхненням чекає майбутнього Різдва, адже його хлопець погодився поїхати до родини Пітера до Нью-Гемпшира. Але незабаром найкращий друг героя Нік дізнається, що Пітер був обдурений, адже його бойфренд веде подвійне життя: той має дружину і сім'ю. Будучи спустошеним, Пітер кличе із собою Ніка і, щоб не засмучувати сім'ю, вигадує легенду, що вони перебувають у стосунках. Однак пелена брехні відразу ж розсіюється, коли дбайлива мати героя з порога повідомляє йому, що влаштувала своєму синові побачення наосліп. Все заплутується ще більше, коли члени сім'ї намагаються звести Пітера та Ніка, поки один ходить на побачення з привабливим чоловіком, а другий знається на своїх почуттях. ©Kino4ua Завжди самотній 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?