Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

За 1000 км від Різдва

Рік:
Ор. назва:
1000 Miles from Christmas / A mil kilómetros de la Navidad
Країна:
Іспанія
Режисер:
Альваро Фернандес Армеро
Тривалість:
01:42:32
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Рауль - один із тих нестерпних придурків, яких ви не хотіли б бачити навіть за п'ять метрів від себе, особливо під час свят. Добре, що вони, сподіваємося, теж не захочуть до вас наближатися. Він нестерпно дратує і робить все можливе, щоб зіпсувати життя всім навколишнім. Тобто ми розуміємо, якщо ви не хочете святкувати Різдво, але навіщо псувати його оточуючим? Тому що вони нещасні, розпещені та дратівливі люди, які не можуть вийти зі своїх власних страждань, щоб побачити загальну картину. З іншого боку, люди, що його оточують, з величезним ентузіазмом ставляться до всього в житті. Занадто захоплені Різдвом, надто захоплені балаканею про своїх дітей... загалом, ви зрозуміли суть. Начебто більшість цих людей було створено з урахуванням крайнощів. Є Рауль, який зневажає щастя, а є всі інші, чиє захоплення не знає кордонів. Єдина людина, яка, здається, десь посередині між цими двома крайнощами, - Паула, шкільна вчителька з дуже дивною мрією. Загалом, "За 1000 кілометрів від різдва" викликає дуже суперечливі почуття щодо святкового сезону. Взаємодія Рауля та Підлоги надзвичайно дратує, і деякий час після цього ви просто відчуваєте секундне збентеження за непотрібні випади Рауля щодо Різдва перед дітьми. Для тих, кому цікаво, ми дізнаємося про причини, через які Рауль так ненавидить Різдво, але насправді така ненависть до свята вказує на більш глибокі проблеми, які необхідно вирішити. ©Kino4ua За 1000 км від Різдва 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?