Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Юні титани, уперед! Космічний Джем

Рік:
Ор. назва:
Teen Titans Go! See Space Jam
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Пітер Райда Михайло
Тривалість:
01:23:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
До юних титанів навідуються культові лиходії Нердлакі. Кіборг організовує вечірній кіносеанс, під час якого Старфаєр і Рейвен коментують те, що відбувається в ньому, а Кіборг ділиться кумедними історіями. І тільки Робін придивляється до інопланетних друзів, котрі не викликають довіри. Навряд чи Нердлакі прийшли просто на кіносеанс, швидше за все вони щось задумують. Прем'єра фантастичного мультфільму Юні титани вперед! Космічний джем відбувся 20 липня на каналі Cartoon Network, а його цифровий реліз відбувся 27 липня. Ця стрічка – один із захоплюючих епізодів популярного серіалу, створеного найбільшим телеканалом для дітей. Мультфільм наповнений деталями, які створюють максимальну реалістичність того, що відбувається. Інтерес до подій картини підігрівають дорослі теми, які нерідко подаються з доброю часткою іронії. Фільм, який транслюється під час кіносеансу, – Космічний джем 1996 року від режисера Джо Пітка. Він розповідає про те, як космічні монстрики хочуть доставити до свого парку розваг мультяшних героїв із Warner Brothers. Все має вирішити гра у баскетбол. Тоді земляни звертаються за допомогою до Майкла Джордана, який, звісно, ​​не відмовить улюбленим персонажам своїх дітей. ©Kino4ua Юні титани, уперед! Космічний Джем 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?