Kino4ua.com
480p
R

Марлен

Рік:
Ор. назва:
Marlene
Країна:
Австрія
Режисер:
Стефан Мюллер
Тривалість:
01:35:26
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Франк – найманий убивця, який вже давно не відчуває докорів совісті. Він холоднокровно виконує свою роботу і є одним із найкращих у своїй справі. Довгий час він працює на велику кримінальну організацію, виконуючи найважливіші доручення. Ще одним завданням для героя стає викрадення дочки кровного ворога його боса. Вперше за довгі роки Франк починає відчувати занепокоєння. Невинна красуня пробуджує у ньому різноманітні емоції, що заважає йому зробити правильний вибір. Він не хоче стати причиною її загибелі, але чудово розуміє, що на нього самого чекає смерть, якщо він відмовиться виконати доручення. ©Kino4ua Марлен 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ИванДурак изМаасквы
    1 листопада 2022 19:59
    + 0 -
    адмін!Чому штучною!...Це ж український канал чи ні?