Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

99 будинків

Рік:
Ор. назва:
99 Homes
Країна:
США
Режисер:
Рамін Бахрані
Тривалість:
01:52:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У цій картині порушуються дуже гострі та злободенні проблеми не тільки американського суспільства, а й російського. А саме – система, яка готова будь-якої миті забрати майно по заставній, якщо власник не встиг вчасно розрахуватися за боргами. У нашій країні дуже актуальною є проблема з колекторами, а також недобросовісними ріелторськими агентствами. Приблизно про те саме й йтиметься в даному фільмі. Головним героєм тут є чоловік, який ось-ось втратить свій будинок – найцінніше, що має. Але у ріелтора, як з'ясовується, ще є залишки совісті, і він приймає людину, яка опинилася в біді на роботу. Таким чином, персонаж виявляється при справі, починає заробляти з часом дуже хороші гроші та вирішує своє питання з виселенням із житла. Його шлях до успіху призводить до того, що він стає жорстким і безпринципним, адже його службовим обов'язком є те саме, що сталося деякий час тому з ним - виселяти з будинків боржників. Коли фінансові питання вже перестають завдавати йому занепокоєння, у ньому прокидається совість, що завдає величезних мук. Він згадав, що зовсім недавно сам був в аналогічній ситуації і лише завдяки щасливому випадку зміг знайти вихід. Але що він може зробити для цих нещасних людей? Чи продовжить він свою невдячну працю? Як йому жити із цими думками? ©Kino4ua 99 будинків 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?