Kino4ua.com
HD 720p
R

Пост Мортем

Рік:
Ор. назва:
Post Mortem
Країна:
Угорщина
Режисер:
Пітер Бергенді
Тривалість:
01:55:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Кінець 19 ст. У світі лише починають з'являтися фотографії. Одним із популярних напрямків стає "Пост мортем", фотографії померлих людей. Одне з таких замовлень отримує головний герой. Молода людина вирушає в невелике поселення, в якому деякий час тому від епідемії іспанського грипу загинуло багато людей. Прибувши на місце, чоловік починає чути дивні звуки і бачити незвичайні явища. Опинившись у заручниках біля привидів, головний герой поєднають свої сили з Анною. Маленька дівчинка дивом змогла вижити і тепер разом із фотографом має розгадати загадку цього місця. ©Kino4ua Пост Мортем 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?