Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Полі

Рік:
Ор. назва:
Poly
Країна:
Франнція, Бельгія
Режисер:
Ніколя Ваньє
Тривалість:
01:42:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Захоплюючий фільм - "Полі" про історію 10-річної дівчинки на ім'я Сесіль, яка росте без батька та живе разом із мамою в Парижі. Якось через проблеми у місті вони переїжджають до села, де нудно і немає жодних розваг. У Новій місцевості та школі вона не може знайти друзів, тільки сумні спогади по старому будинку. Якось до села приїжджає бродячий цирк, де виступає мила поні на прізвисько Полі. А коли Сесіль дізнається про неприємну новину, що господарі цирку знущаються з тварин, тоді вона вирішує будь-яким способом врятувати поні. Незабаром дівчинці вдається втекти разом з Полі і вирушить у подорож, щоб назавжди втекти від злих людей. Однак підступний керуючий цирку Бранкалу та таємничий мандрівник Віктор пускаються в погоню, бажаючи швидко повернути їх назад. ©Kino4ua Полі 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?