Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

365 днів

Рік:
Ор. назва:
365 days
Країна:
Польща
Режисер:
Барбара Бяловас, Томаш Мандс
Тривалість:
01:54:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | CHAS UA
Переклад:
Польська - Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Симпатичний чоловік на ім'я Массімо Торічеллі, після смерті свого батька, стає головою клану сицилійської мафії. Головний герой художнього фільму "365 днів" грамотно веде справи, не піддаючи сумніву власний авторитет... Чарівна молода жінка, Лаура Бель, займає престижну посаду у відомому готелі.
Завдяки цілеспрямованості та важкій праці, дівчина швидко піднялася кар'єрними сходами. Однак у особистому житті панянки твориться повний бардак. Сподіваючись налагодити стосунки з нареченим, жінка запрошує коханого на Сицилію. Незабаром після прибуття Лаура була викрадена людьми місцевого кримінального боса. Бандит поставив Бель дивну умову для майбутнього звільнення ©Kino4ua 365 днів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb3.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?