Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Колектори 2

Рік:
Ор. назва:
The Debt Collector 2
Країна:
США
Режисер:
Джессі Джонсон
Тривалість:
01:37:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У найкращих традиціях бойовиків 80–90-х років на самому початку сиквела нам не пояснять, як головні герої фільму — колектори Френч (Скотт Едкінс) та Сью (Луїс Манділор) вижили у фінальній перестрілці попередньої картини. Та це й не потрібно: міра художньої умовності «Коллекторів» така, що якби нам пояснили, це було б зрадою по відношенню до глядачів — у даному випадку ми такий сценарій готові прийняти на віру (до того ж докладна зав'язка справді обтяжила б фільм) . У підсумку Сью, що вижив, приходить до Френча і каже, що йому потрібна допомога: знову вибити борги, цього разу з трьох персон, перша з них (колишня дівчина Сью) живе в Лас-Вегасі... Як і в першому фільмі, у другому є не тільки мачизм, сексизм та мізогінія, а й прийом. Якщо в попередній картині це були метафоричні корови, що йшли (як і головні герої) на забій, то тепер — два чорні ангели смерті, які доглядають Френча і Сью. З огляду на песимістичну кінцівку «Коллекторів» починає навіть здаватися, що протагоністи опинилися в чистилищі. Однак режисер Джессі В.Джонсон («Потрійна загроза», «Британський психопат») — не Невелдайн і Тейлор (дилогія «Адреналін»), він не товаришує з метафізикою, тому «Коллектори» так і залишаться існувати в суто реалістичному ключі (а жаль ). В іншому — сіквел сильно додав у драйві (є, наприклад, семихвилинна сцена бійки у підворітті, нібито підглянута в «Чужих серед нас» Джона Карпентера), але просів у плані драматизму: герої Едкінса і Манділора помінялися місцями (перший тепер відповідає за мозок , а другий - за м'язи), але з історії зник спусковий механізм, який перетворював цей бойовик на трагедію. ©Kino4ua Колектори 2 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?