Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дев'ятий калібр

Рік:
Ор. назва:
Calibro 9
Країна:
Італія, Бельгія
Режисер:
Тоні Д’Анджело
Тривалість:
01:38:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Сіквел італійського кримінального трилера «Міланський калібр 9» (1972) за який взявся режисер Тоні Д'Анджело та продюсер Джанлука Курті, син Ерманно Курті, який виступав співпродюсером оригінальної стрічки. У продовженні вже йтиметься про сина знаменитого гангстера Уго П'яцца — Фернандо (Марко Боччі). Він успішний міланський адвокат у кримінальних справах, репутація якого опиняється під загрозою після того, як у крадіжці ста мільйонів євро підозрюють його клієнта Фернандо. Шахрайство, як з'ясовується, виявляється прикриттям діяльності мафії Індрангета. До ролі матері головного героя (і, власне, вдови гангстера) тут повернеться Барбара Буше, а кохану зіграла Ксенія Раппопорт. ©Kino4ua Дев'ятий калібр 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?