Kino4ua.com
DVDRip
PG-13

Фантоцці

Рік:
Ор. назва:
Fantozzi
Країна:
Італія
Режисер:
Rizzoli Film
Тривалість:
01:48:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Простий житель Італії Уго Фантоцці не відрізняється нічим примітним. Багато років він працює бухгалтером у компанії з невимовною назвою «Італнафтоцементермотканефармометалхімія», отримує скромну платню, їздить на роботу на громадському транспорті, живе з нелюбою дружиною і постійно запитує: що спонукало його одружитися з цією безглуздою жінкою? На ненависній роботі йому жодного разу не підвищили платню, колеги вважають її блазнем і не втрачають нагоди посміятися з нього, а з жінками Уго катастрофічно не щастить. До того ж Фантоцці притягує до себе різні неприємності, наче магніт. Здається, що життя Уго Фантоцці сіре і похмуре, але це тільки на перший погляд, адже тільки цей недотеп здатний потрапити до найнеймовірніших пригод. В один із днів, коли чоловік не з'являється вдома вже вісімнадцятий день, дружина вирішує зателефонувати на роботу, щоб розшукати зниклого Уго. Ось тільки новина про те, що сталося з Фантоцці, здивує навіть його дружину! ©Kino4ua Фантоцці 1975 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?