Kino4ua.com
HD 720p
R

Повернення Фантоцці

Рік:
Ор. назва:
Fantozzi - Il ritorno
Країна:
Італія
Режисер:
Нері Паренті
Тривалість:
01:36:51
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Тоніс
Перед Вами дев'ята частина кінострічки, яка розповідає про пригоди неймовірно розумного бухгалтера з Італії. І на самому початку відбувається воістину фантастичне повернення Фантоцці на землю – чоловік побував у раю, звідки знову повернувся до простих смертних, щоб продовжити своє наповнене пригодами життя. У нього за плечима маса справді смішних та курйозних моментів, але це не означає, що попереду їх поменшає. Адже навіть повернення з такого незвичайного місця не позбавляє бухгалтера різноманітних обов'язків. Його онука Угіна, яка встигла перетворитися на підлітка, буквально впевнена, що дідусь зобов'язаний купити їй моторолера. Їй байдуже, де саме він пропадав кілька років, Угіна вимагає від Фантоцці покупки бажаної іграшки. Не встигла дівчинка набриднути головного героя своїми проханнями, як її викрадають невідомі, вимагаючи при цьому від чоловіка неймовірно велику суму викупу. І це тільки «квіточки», адже незабаром проблем у Фантоцці додасться – грошей від нього вимагатиме телефонний оператор та знайома синьйора. А ще героя чекає в'язниця... ©Kino4ua Повернення Фантоцці 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?