Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сищик

Рік:
Ор. назва:
Bloodhound
Країна:
США
Режисер:
Джейсон Річард Міллер
Тривалість:
01:12:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Прорекламований як сучасний сюжет на тему «Падіння дому Ашерів» Едгара Аллена По, без будь-якої подібної акредитації на екрані, «The Bloodhound» справді створює атмосферу задухи та приреченості в одному домашньому інтер’єрі — у цьому випадку це вражаюча середина модерністський будинок століття, чиї чіткі чисті лінії, здається, відштовхують людське тепло. Дебютний фільм Патріка Пікара більш переконливий як стилістична вправа, ніж як хоррор чи психодрама, стає трохи сухим навіть за 72 короткі хвилини. Але ті, хто любить жанровий матеріал у таємничому, аскетичному арт-хаусному режимі, можуть потрапити під його холодні чари, і навіть тим, хто його не любить, може бути цікаво побачити, що цей сценарист-режисер зробить далі. Це частина грудневої лінійки потокових відео Arrow Video для США та Канади.
Початкове текстове повідомлення викликає Френсіса (Ліам Ейкен) до друга Жана Пола (Джо Адлер), який довгий час залишався без зв’язку, і той каже, що йому «недобре, і йому потрібна невелика допомога». Це приблизно настільки конкретно, наскільки Джей Пі бажає отримати, хоча його таємнича хвороба достатньо реальна, щоб викликати короткий візит лікаря (Макнеллі Сігал). Також немає жодного діагнозу для його сестри-близнюка Вівіан (Анналіз Бассо, яку рідко бачать), яка «не була правильною, відколи тато помер». У той час як Френсіс настійно не рекомендувався входити в її зачинену віконницею кімнату, у його першу ніч вона нібито з’явилася на його ліжку, щоб сказати: «Іди звідси, або ти помреш, як і всі ми», перш ніж тікати геть. ©Kino4ua Сищик 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?