Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

DC Ліга СуперУлюбленців

Рік:
Ор. назва:
DC League of Super-Pets
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джаред Штерн, Сем Лівайн
Тривалість:
01:45:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ви знали, що супергерої можуть бути не лише людьми та інопланетянами, а й домашніми вихованцями? І вони можуть рятувати світ, допомагаючи своїм господарям.
У центрі мультфільму «Супервихованці» виявляється пес на прізвисько Крипто. Будучи найкращим другом Супермена, він має неймовірні здібності. Вони майже нерозлучні і можуть покластися один на одного. Водночас Супермен та Кріпто постійно рятують Метрополіс. Вони сміливо борються зі злочинністю, не даючи їй жодного шансу.
Історія мультфільму «Супервихованці» починає розвиватися в той момент, коли невідомі лиходії викрадають Супермена. Потім пропадають інші учасники. Він, звичайно, може впоратися і поодинці, але рано чи пізно злочинність повернеться на вулиці міста, знаючи, що супергерої більше їм не перешкоджатимуть. ©Kino4ua DC Ліга СуперУлюбленців 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Аноним
    Аноним
    30 вересня 2022 02:59
    + 0 -
    Хороший мультик советую
  2. олеся
    олеся
    17 вересня 2022 21:01
    + +3 -
    клас супер 
    бомба