Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

13: Мюзикл

Рік:
Ор. назва:
13: The Musical
Країна:
США
Режисер:
Тамра Девіс
Тривалість:
01:34:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Кожен, хто дивився класичні фільми від компанії «Disney Channel», запам'ятав їхню оригінальність і невинність. "13: Мюзикл" від режисера Тамри Девіс дозволяє відтворити емоції від класичних фільмів, він наповнений милими і приємними моментами. Напередодні свого 13-го дня народження він переживає через розлучення батьків, після якого мама (Дебра Мессінг) вирішує переїхати з Нью-Йорка до Індіани. Ця подія здатна порушити плани Евана влаштувати найкращу вечірку у його житті. Примітно, що на роль дітей підібрали підлітків, а не дорослих, які прикидаються підлітками. Це надає фільму невинності, що дозволяє завантажити глядача у підлітковий період. Адже саме в цей час кожна невдача прирівнюється до кінця світу. Як і в будь-якому подібному проекті, всі сцени добре освітлені, щоб глядач міг оцінити хореографію, музичний супровід та сюжет. Незважаючи на те, що в основу фільму «13: Мюзикл покладено сюжет бродвейського мюзиклу, не варто чекати чогось помпезного чи химерного. Проект створений не тільки для розваги, а й порушує тему відповідальності за скоєні дії, з якими стикаються не зрілі підлітки. ©Kino4ua 13: Мюзикл 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?