Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Роберт - король Шотландії

Рік:
Ор. назва:
Robert the Bruce
Країна:
США, Австралія, Велика Британія
Режисер:
Річард Грей
Тривалість:
02:03:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Відомий шотландець Роберт підняв велике протистояння англійського уряду, щоб Шотландія нарешті отримала довготривалу незалежність, а сам він заняв її трон. Однак Роберта ждала череда військових уражень, із-за яких він вимушений був скритися від англійців, які намагаються відійти м’ятежника.
Роберту вдалося скритися на віддаленій фермі, де жила проста крестьянка і троє її дітей. Вона приймає беглеца до себе, навіть не підозреває кого приютила. Но Роберта вскоре розкрили — жінка дізналася його завдяки слухам, які ходили про біглом шотландського правителя. Крім того, клан, в якому герой найшов убежище, був напряму пов'язаний з англічанами. Роберт думав, що його видадуть, але цього не сталося. Тільки зараз Роб почав понімати, що таке справжній патріотизм гордих горців. ©Kino4ua Роберт - король Шотландії 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?