Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Еліпс

Рік:
Ор. назва:
Ellipse
Країна:
2019
Режисер:
Джо Бленд, Ґрант Мартін
Тривалість:
01:16:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжетна лінія фільму «Еліпс» є історія геодезиста Рауга, який нещодавно втратив кохану дружину Емму. Намагаючись упоратися з болем, чоловік усі сили віддавав роботі, займаючись дослідженнями світів, що знаходяться далеко від рідної планети. І під час чергової подорожі Рауг зазнав аварії на кораблі, опинившись у незнайомому світі з чудовими гравітаційними аномаліями. На Еліпсі час протікає інакше, сила тяжіння також працює незвично, і всі ці умови серйозно ускладнюють перебування на поверхні. Намагаючись знайти вихід із становища, пілот розуміє, що в нього та його вірного пса Мака залишилося не так багато сил і часу перед тим, як вони пройдуть точку не повернення. Людина і тварина, які опинилися у пастці, намагаються вижити в обстановці, де вони можуть розраховувати виключно на свої сили. ©Kino4ua Еліпс 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.7
Основний торрент
[attachment=6220:ellipse_2019-web-dl-1080p_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ИванДурак изМаасквы
    30 жовтня 2022 14:31
    + 0 -
    раджу один раз подивитися! Можна було зробити найкраще, але наскільки було грошей...
    Ставлю 7,5 балів.