Kino4ua.com
480p
R

Благодать

Рік:
Ор. назва:
Bliss
Країна:
США
Режисер:
Джо Беґос
Тривалість:
01:20:25
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головною героїнею є молода художниця на ім'я Дейзі Донахью, яка мешкає у величезному та галасливому Лос-Анджелесі. І незважаючи на те, що всі її роботи виконані у похмурих відтінках та зловісному настрої, вони дуже популярні у колі поціновувачів мистецтва. Однак у кожної творчої людини, якою б вона не була популярною, трапляються періоди застою. Це і сталося із нашою героїнею. Через втрату натхнення, у неї немає жодної нової ідеї. Тому вона не може закінчити картину, яку вже сплатили та її треба закінчити до певного терміну. Дивитися фільм Блаженство онлайн від режисера Джо Бегос знято у країні США.
Для того, щоб упорядкувати свої думки і набратися нових сил, дівчина вирішила влаштувати собі якесь перезавантаження. Героїня вирушила до нічного клубу, в якому вона насолоджується нескромними танцями, алкоголем. Її знайомий, який є дилером наркотичних засобів, пропонує їй скуштувати наркотик. На що вона із задоволенням погоджується, вважаючи, що це допоможе їй «повернути» музу. Вже наступного ранку натхнення до неї повертається, але з настанням вечора у героїні з'являється дивне бажання — вона хоче людської крові. Чи зможе дівчина впоратися з «звеоїним» інстинктом? ©Kino4ua Благодать 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?