Kino4ua.com
480p
PG-13

Кохання та радіозірка

Рік:
Ор. назва:
Love and the Radio Star
Країна:
США
Режисер:
Грем Кемпбелл
Тривалість:
01:24:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Саванну найняли для ребрендингу ведучої радіошоу № 4 у Нью-Йорку. Але коли вона випадково потрапляє в ефір із ведучим, вона сама стає частиною ребрендингу шоу та дізнається, чи останнє слово буде за розбіжностями в ефірі чи коханням.

Саванну Джой, одинокого батька-консультанта з іміджу вдень і амбіційну особу впливу на здоров’я вночі, найнято для ребрендингу ведучої інтерв’ю номер 4 у Нью-Йорку. Але коли Саванна випадково потрапляє в ефір із симпатичним спокійним ведучим, вона сама стає частиною ребрендингу шоу та дізнається, чи останнє слово буде за розбіжностями в ефірі чи коханням. ©Kino4ua Кохання та радіозірка 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
[attachment=6270:love-and-the-radio-star-2022-dvbremux_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?