Kino4ua.com
480p
PG-13

Танці на вулицях: Мова тіла / Танці на вулицях: Нью-Йорк

Рік:
Ор. назва:
Body Language
Країна:
Нідерланди
Режисер:
Джеффрі Елмонта
Тривалість:
01:41:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Динамічна, наповнена запальною музикою та енергійними танцями молодіжна мелодрама про американську мрію амбітних нідерландських танцюристів. Вони молоді, талановиті, і вони все попереду. Заряджені вірою в себе і в краще ці хлопці збираються летіти до Нью-Йорка, щоб показати, на що вони здатні. П'ять найкращих голландських танцювальних колективів мають взяти участь у міжнародному конкурсі, але відбувається непередбачене: буквально за годину до вильоту танцюристам повідомляють, що проект не має фінансування. Більшість з них від такої новини падає духом, і лише п'ятеро найсміливіших, наполегливіших і найвідчайдушніших наважуються кинути виклик долі і все-таки ризикнути. Вони ледве знайомі один з одним, вони майже не мають грошей, але мають величезне бажання перемогти. Хлопцям із різних колективів належить стати однією командою і витримати два тижні у величезному незнайомому місті, де на них ніхто не чекає. ©Kino4ua Танці на вулицях: Мова тіла / Танці на вулицях: Нью-Йорк 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?