Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Боротьба: Фристайл

Рік:
Ор. назва:
Battle: Freestyle
Країна:
Норвегія
Режисер:
Інгвільд Седерлінд
Тривалість:
01:28:53
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Любов до танців, із цим почуттям народжуються. Амалія молода, симпатична жінка, яка до безумства захоплюється танцями, всі думки лише про репетиції та виступи. Вона полягає у танцювальній групі, це не просто її захоплення, хобі, а рід діяльності. Вона цим заробляє на життя і хоче збудувати кар'єру саме в цьому напрямку. Ця мрія дуже гріє душу танцівниця, оскільки займатися улюбленою справою та отримувати від цього прибуток, шанс, який дається не всім. Її захоплення поділяє бойфренд. Світ вуличних танців, вони збираються підкорити це поле. І ось їм видається шанс показати себе, їхню групу обирають для участі у конкурсі. Це змагання проходитиме у Парижі, місті кохання. Там все чудово, дівчині подобається нова обстановка, проте у Франції живе її мати. Мати Амалії теж займається танцями, ось звідки у дівчини пристрасть до рухів. Вона хоче знайти свою батьківку, яку довго не бачила, і просто поговорить з нею, розповісти про свої досягнення, підлитися переживаннями, і головне сказати, як вона сумувала. Але через пошуки вона не може нормально репетирувати, тепер у неї вибір між мрією знайти маму та бажанням не підвести команду. ©Kino4ua Боротьба: Фристайл 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?