Kino4ua.com
HD 720p
PG

Вільні

Рік:
Ор. назва:
Footloose
Країна:
США
Режисер:
Херберт Рос
Тривалість:
01:47:12
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Добра і мила мелодрама "Вільні" (Footloose) розповідає про талановитого і свавільного юнака — Рене МакКормаке, який із родиною переїжджає до нового міста. Раніше, родина Рене жила в Чикаго і контраст із крихітним містечком у провінції вражає. У Бомоні, так називається містечко, свої закони. Патріархальне, закостенілі місцеве суспільство в особі пастора - преподобного Мура, поставило табу на будь-яких розвагах. Танці, музика та сміх, на його думку, це гріх і перший крок на шляху до пекла. Але для нашого героя не писані закони і йому вдається сколихнути консервативне суспільство та змусити танцювати під свою дудку. Слід зазначити, що молодий МакКормак чудовий танцюрист. Все це відбувається на тлі особистих драм нашого героя, пов'язаних з першою любов'ю та вливанням у новий шкільний колектив. ©Kino4ua Вільні 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ліза
    Ліза
    17 жовтня 2022 16:56
    + 0 -
    Щось це не схоже на "Footloose" 1984-го з Кевіном Бейконом.