Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Недитячі танці

Рік:
Ор. назва:
Battlefield America
Країна:
США
Режисер:
Кріс Стоукс
Тривалість:
01:44:59
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Картина «Недитячі танці» (2012) розповімо вам про амбіції, ентузіазм, мрію і, звичайно, про найпрекрасніше на землі почуття – кохання. Недаремно Сполучені Штати Америки називають країною можливостей. Якщо ти працюєш над собою і чогось прагнеш, то обов'язково досягнеш успіху. Кому, як не Шону Льюїсу про це знати? Він сам заробив свої мільйони та володіє великим бізнесом. Шон вирішує дати шанс безпритульним дітям із притулку. До чого тут діти з притулку? Шон хоче, щоб саме вони виступили у його команді. Але хлопці абсолютно не навчені танцям, як і сам Шон у них далеко не майстер. Бізнесмен запрошує досвідченого спеціаліста для роботи з дітьми. Починається справжній марафон тренувань, який перетворить звичайних сиріт на пластичних та вмілих танцюристів. Але Шон уже здобув перемогу. Він закохується в Сару – куратора із притулку. Ось так, вчорашні сироти підкорили цілу країну, а вічно зайнятий бізнесмен знайшов свою другу половинку. ©Kino4ua Недитячі танці 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?