Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відеоман

Рік:
Ор. назва:
Videomannen
Країна:
Швеція
Режисер:
Крістіан А. Седерстрем
Тривалість:
01:33:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Чоловік намагається жити минулим, має велику колекцію відеофільмів, але ділитися нею диваком не збирається. У хлопця є меча відкрити власний відеосалон, картина «Відеоман» покаже, чи втілить хлопець ідею в життя. Час мчить швидко, коштів мало, є одна можливість продати фільм-зомбі, але персонаж не має наміру торгувати архівом. У калейдоскопі днів герой не зауважує, що дорогоцінну касету хтось викрав, невдаха вирушає на пошуки. Що чекає попереду, як вчинити, якщо не вийде знайти злодія? У гонитві за злочинцем колекціонер фільмів зустрічає жінку, Симона подобається хлопцю.

Самотні душі возз'єднуються, вони давно жили мріями про щастя, тепер з'явилася можливість насолодитися почуттями. Від віку нікуди, на жаль, не подітися, роки мчать, ніби з рушниці парочка ностальгує минуле, але разом їм добре. Чи зможуть хлопці утримати удачу, чи не здригнеться їхній союз, чи вийде у них черпати насолоду. Можливо, не варто засмучуватися минулими днями, а сподіватися на мить завтрашній, тоді підуть усі суми. Чи знатимуть закоханий сьогоднішньому щастю ціну, чи не обтяжать душі переживанням про минуле і майбутнє? Цю годину необхідно провести в радості. Варто попрощатися з колишніми проблемами та навчитися керувати часткою. ©Kino4ua Відеоман 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?