Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Колетт

Рік:
Ор. назва:
Colette
Країна:
США, Велика Британія, Угорщина
Режисер:
Вош Вестморленд
Тривалість:
01:52:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Так, «Колетт» — це британська картина про життя та творчість французької письменниці з британкою Кірою Найтлі у головній ролі, знята англійською мовою. І це, мабуть, єдина вада фільму: у ньому не розпізнаються французьке життя і французька дійсність, хоча дія відбувається в Парижі; і Кіра Найтлі не сприймається як француженка, будучи англійкою до мозку кісток (раніше роль Габріель Колетт на великому і малому екранах виконали французькі актриси Матильда Мей і Марі Трентіньян; остання – дочка актора Жан-Луї Трентіньяна, яка трагічно загинула під час з Колет , І ось гірка іронія долі: на зйомках фільму про жіночу емансипацію Марі загинула від рук чоловіка, в якого була закохана і від якого залежала - в пориві ревнощів бойфренд завдав їй смертельного удару). В іншому ж це прекрасна екранізація, барвиста і не обтяжена зайвою драмою, хай і зовсім французька. ©Kino4ua Колетт 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?