Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Грішні ангели

Рік:
Ор. назва:
Angels Fallen
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Алі Замані
Тривалість:
01:26:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Габріель, який втратив кохану дружину, разом із командою мисливців на демонів вирушає до незвіданих регіонів Європи, щоб боротися із силами зла. Незабаром герой розуміє, що загроза походить не тільки від нечисті, а довіряти можна далеко не всім.
У минулому Габріель полював на демонів разом зі своєю дружиною, але одного разу його кохана трагічно загинула, борючись із нечистю. З того часу чоловік ніяк не може оговтатися: він відійшов від справ, зловживає алкоголем і проводить свій час за більярдним столом. Незабаром після того, як Габріель несподівано стикається із зарозумілим демоном та його поплічником, його відвідує старий напарник Майкл. Майкл просить Габріеля повернутися в команду та продовжити боротьбу зі злом – саме цього хотіла і його покійна дружина. ©Kino4ua Грішні ангели 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?