Kino4ua.com
R

Війна

Рік:
Ор. назва:
Man Down
Країна:
США
Режисер:
Діто Монтіель
Тривалість:
01:30:49
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Колись у Габріеля Драммера було цілком щасливе життя, в якій він ні в чому не потребував. Але все змінилося після того, як він зважився стати морським піхотинцем, щоб служити на благо своєї батьківщини. Дружина усіма силами намагалася відрадити його від цієї затії, але чоловік був непохитним і незабаром він відправився в тренувальний табір, де з нього зробили справжнього бійця, загартованим не тільки духом, але й тілом. А через пари місяців після цього він відправляється на територію Афганістану, де йому і належить вести боротьбу з не приятелями.

Але вперше опинившись на полі бою, Габріель розуміє, що прийняв неймовірно необачне рішення і бажає повернутися додому. І незабаром у нього з'являється така можливість, адже в США сталася масштабна катастрофа, що знищила більшу частину міст, забравши мільйони невинних життів. Герой не знає, яка доля спіткала його сімейство і поспішає повернутися до себе додому. По поверненню на батьківщину герой заручається підтримкою свого кращого друга Девіна, який повинен буде допомогти йому в пошуках близьких на спустошених просторах американського континенту. Чи зуміє герой знайти свою рідню або ж цим людям не вдалося уникнути суворого року? ©Kino4ua Війна 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. анатолій
    анатолій
    9 лютого 2020 22:33
    + +1 -
    сумна реальність про ветеранів війни