Kino4ua.com
R

Тренувальний день

Рік:
Ор. назва:
Training Day
Країна:
США
Режисер:
Антуан Фукуа
Тривалість:
02:02:02
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжету художнього фільму "Тренувальний день" лягла реальна історія, що сталася в 1998 році в одному з поліцейських управлінь Лос-Анджелеса. Фільм розповідає про 24 години з життя молодого поліцейського Джейка Хойта, перекладеного в відділ по боротьбі з наркотиками. У перший робочий день на новому місці Джейк знайомиться зі своїм напарником - ветераном поліції Алонзо Харрісом, за плечима якого великий досвід і солідний послужний список.

Однак, Алонзо виявився корумпованим копом, якого добре знають і поважають в найнебезпечніших районах міста. Харріс влаштовує новачкові свого роду тренувальний день, щоб подивитися на що здатний його новий напарник. Цей день Джейк запам'ятає надовго, а тим більше запам'ятає балансуючого між добром і злом, між злочинністю і законом напарника Алонзо, у якого своє філософське ставлення до цього жорстокого світу. ©Kino4ua Тренувальний день 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?