Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Оскар

Рік:
Ор. назва:
Oscar
Країна:
Франція
Режисер:
Едуард Молінаро
Тривалість:
01:23:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
"Оскар" (Oscar) – французька комедія 1967 року від режисера Едуардо Молінаро. Одного чудового ранку до власника заводів, газет, пароплавів Бертрана Барньє відвідує його молодий керуючий Крістіан. Крістіан заявляє, що закоханий у дочку підприємця Колет і начебто згадує про розкрадання ним з рахунків Барньє неслабкої суми. До того ж Бертран дізнається, що його найкраща покоївка залишає свою роботу, охмуривши багатого дядечка і збираючись за того заміж. На додачу до всіх нещасть з'ясовується, що Колет зовсім не дочка Барньє і що вона вагітна від колишнього шофера олігарха Оскара. Не бажаючи зволікати, вона готова віддати руку і серце першому зустрічному. У бідного Барньє від цього кругообігу подій крутиться голова. Чудова гра неповторного Луї де Фюнеса роблять фільм класикою французької комедії. Незважаючи на те, що дія відбувається в обмеженому просторі, глядачеві гарантовано сміх до сліз та відмінний настрій. За цією картиною було знято чимало сіквелів у різних країнах. ©Kino4ua Оскар 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?