Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Заморожений

Рік:
Ор. назва:
Hibernatus
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Едуард Молінаро
Тривалість:
01:21:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Enter Film
Переклад:
Original English Субтитри
У сюжеті комедійного фільму, за участю неповторного, геніального коміка ХХ століття Луї де Фюнеса «Заморожений» наукова експедиція знаходить у засніжених горах Гренландії неймовірну знахідку у вигляді замороженого у шматку льоду людського тіла. Неймовірним чином бідолаха провів у крижаній брилі 65 років. Цією унікальною людиною виявляється дідусь дружини Юбера де Тартаса – керівника великого промислового підприємства, яке належить його дружині Едмі.

Однак, на відміну від учених, ця новина зовсім не тішить Юбера, адже поява дідуся може похитнути його становище у компанії. Щоправда, щоб не шокувати дідуся, який проспав усі глобальні світові зміни, що відбулися за довгі 65 років, сім'я змушена інсценувати в будинку атмосферу початку ХХ століття, в якій жив дідусь, що веде до неймовірно смішних казусних ситуацій. ©Kino4ua Заморожений 1969 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?