Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тупий та ще тупіший 2

Рік:
Ор. назва:
Dumb and Dumber To
Країна:
США
Режисер:
Боббі Фарреллі
Тривалість:
01:48:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Саме довгоочікуване продовження легендарної комедії розповість про нові пригоди двох нерозлучних чоловіків з інтелектом п'ятирічних дітей. Протягом двадцяти років Гаррі Данн відвідував кращого друга Лойда Крістмаса в психіатричній лікарні. І ось через два десятка років психічно хворий приятель визнається, що весь цей час просто приколюються заради розіграшу. Таких дурних історій в їх житті траплялося досить багато. Вони не бачать нічого дивного в своїх вчинках, живуть собі на втіху і просто насолоджуються миттю.
 
Лойд виходить з лікарні, а Гаррі отримує лист, з якого дізнається, що якась молода особа вагітна. Вони шалено радіють новині і швидкого батьківства. Але виявляється, що цьому повідомленню вже пару десятків років. Головні герої прямують до матері дитини. Вона, будучи молодою і самотньою, усвідомила, що не зможе виростити дитя, і віддала доньку до притулку, де б скоріше дитину удочерили вельми заможні батьки.
Тоді чоловіки твердо вирішують для себе, у що б то не стало, відшукати чадо і познайомитися ближче. Вони відправляються в подорож повну казусних моментів, смішних ситуацій і лиходіїв. Але чи може двом тупим загрожувати небезпека, коли вони разом? ©Kino4ua Тупий та ще тупіший 2 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?