Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Принцеса-лебідь

Рік:
Ор. назва:
The Swan Princess
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Річард Річ
Тривалість:
01:29:09
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У ті казкові часи, коли на землі всюди були зачаровані замки, таємничі лісові хащі, фантастичні тварини та злі чаклуни, трапилася ця історія. Історія прекрасної принцеси, перетвореної злим чарівником Ротбартом на лебедя, її коханого, принца Дерека, всіх чудових створінь, що жили на березі Лебединого озера, їхнього кохання, дружби та боротьби зі злом.

Принцеса Одетт та принц Дерек знайомі з дитинства. Їхні батьки мріють об'єднати королівства, одруживши своїх дітей. Згодом молоді люди закохуються та вже готові зіграти весілля. Але стосунки руйнуються через сварку. Одетт заявляє принцу, що вийде за нього заміж, якщо він доведе, що покохав її не за багатство та красу. Цією ситуацією користується злий чаклун Ротбарт, який і сам небайдужий до принцеси. Він викрадає дівчину та накладає на неї страшне закляття. Тепер вдень вона перетворюється на лебедя, а вночі знову набуває людського вигляду. Злі чари зникнуть тільки тоді, коли Одетт погодиться стати дружиною Ротбарта або коли Дерек присягнеться їй у вічному коханні. ©Kino4ua Принцеса-лебідь 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?