Kino4ua.com
480p
G

Принцеса-лебідь 2: Таємниця замку

Рік:
Ор. назва:
The Swan Princess: Escape from Castle Mountain
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Річард Річ
Тривалість:
01:08:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Як і раніше, щасливо поживає прекрасна пара Одетт і Дерек у замку зі своїми старовинними друзями: із забавним птахом Пуфін, з мудрою черепахою скорохід і милим жабом Жан-Пригом, які виручали їх уже неодноразово. Жителі цього королівства обожнюють своїх добрих і справедливих правителів. Ніщо не віщувало якоїсь несподіванки. Але одного дня приїхав брат померлого лорда Ротбарта. Тільки цілі в нього були не добрі: помститися за смерть близької людини і викрасти магічну кулю із замку принца та принцеси. Слід згадати, що саме він, злий чарівник, якого ніхто не любить наклав закляття На Одетт, і тоді Дереку доводилося рятувати її. Зараз все навпаки: саме дружина врятує чоловіка, знову перетворившись на лебедя. ©Kino4ua Принцеса-лебідь 2: Таємниця замку 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?