Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ідеальний чоловік

Рік:
Ор. назва:
An Ideal Husband
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Олівер Паркер
Тривалість:
01:37:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Екранізація вже давно хрестоматійної п'єси Оскара Уайлда. Вона обійшла, мабуть, усі сцени, по ній ставили фільми, її вивчають в університетах. Деякі можуть подумати, яка нудьга. Але це не так. Подивитися цю чудову кіноверсію за мотивами п'єси з чудовим підбором акторського складу – одне задоволення. Оскар Уайлд володів мовою, як ніхто. Нагадаю, що дія відбувається у 1895 році під час Лондонського сезону. «Жінки або полюють на чоловіків, або ховаються від них». Сюжет побудований на тому, що високопосадовця, члена парламенту, яким так пишається його дружина, шантажує світська жінка сумнівної репутації, а чим усе закінчиться, Вам, якщо з твором Ви не знайомі, краще подивитися самим. Слід окремо відзначити роботу костюмерів. ©Kino4ua Ідеальний чоловік 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?