Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Походеньки примари

Рік:
Ор. назва:
Promoción fantasma
Країна:
Іспанія
Режисер:
Хав'єр Руїс Кальдера
Тривалість:
01:25:31
Переклад:
Очікується
Головний герой фільму - вчитель на ім'я Модесто, який володіє однією нетривіальною здатністю - бачити мертвих. Звичайно ніякої радості чи задоволення йому це не приносить, а навіть навпаки - через цілком зрозумілою і зрозумілої реакції на те, що відбувається героя фільму «Пригоди примари» звільняють. Це відбувається вперше, потім трапляється знову на іншій роботі, після чого Модесто знову залишається безробітним. Через своєї сумнівної надздібності герой був відправлений на вільні хліби з багатьох привабливих місць роботи. І ось одного разу його запрошують в елітну школу, де головному герою все до душі. Насторожує лише одне - завдання, яке виділив йому директор школи. Модесто належить підготувати до випускних іспитів п'ятьох відстаючих учнів. І все б було добре, якби не одне "але" - ці школярі вже загинули ... Чи впорається з такою незвичайною завданням людина, яка довгий час страждав від своїх можливостей? ©Kino4ua Походеньки примари 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?