Kino4ua.com
HD 720p
PG

Абатство Даунтон: Нова епоха

Рік:
Ор. назва:
Downton Abbey: A New Era
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Саймон Кертіс
Тривалість:
02:04:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фільму «Абатство Даунтон: Нова епоха» розповідає історію трагічної катастрофи пароплава під назвою «Титанік», яка вразила весь світ. Жахлива новина стрімко розлетілася всіма країнами. На борту був спадкоємець титулу графа Грентхема. Після його смерті члени сім'ї замислилися передусім про те, кому перейдуть усі обіцяні багатства. Маєток без господаря швидко міг занепадати, не можна було допустити цього. Титул із покоління до покоління переходив до старшого чоловіка в сім'ї. Тільки от чоловіків не залишилося. Дружина графа Роберта сподівалася, що вся спадщина після його смерті перейде до її коханої дочки Мері. Чоловік відмовляє їй у милості. Усі багатства він заповідав далекому родичу, про існування якого багато хто встиг забути. Він сподівався, що той зможе поставити крапку у постійній боротьбі за гроші. Простий адвокат, який живе в Манчестері, і уявити не міг, що незабаром його життя зміниться. Меттью Кроулі отримав величезний маєток. Тільки ось всі його мешканці зовсім не раді появі нового власника і докладуть усіх зусиль, щоб позбутися його. ©Kino4ua Абатство Даунтон: Нова епоха 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?