Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Техаська різанина бензопилою

Рік:
Ор. назва:
Texas Chainsaw Massacre
Країна:
США, Болгарія
Режисер:
Девід Блу Ґарсія
Тривалість:
01:23:04
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Історія кінострічки про серійного убивцю під ім'ям Шкіряна Особа розлетілася на весь світ. На його рахунку було кілька сотень жертв, серед яких зустрічалися навіть діти. Маніяк був абсолютно божевільним, ніколи нікого не щадив і залишав у живих лише одного свідка, щоб той доніс про те, що сталося. Але й той незабаром платився найдорожчим, що мав, за свою боягузтво та відсутність відданості. Монстр зник понад п'ятдесят років тому. Ніхто й уявити не міг, що зовсім скоро людям знову доведеться зіткнутися зі своїм лютим кошмаром. Маніяк з бензопилою встиг стати місцевою моторошною легендою. Деякі свято вірили в те, що сталося, і намагалися триматися звідси подалі. Інші вважали всі розповіді вигадкою і тому збиралися перевірити. Група молодих людей опиняється у полі зору маніяка, і той відкриває на них полювання. ©Kino4ua Техаська різанина бензопилою 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?