Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Барбі та потаємні двері

Рік:
Ор. назва:
Barbie and the Secret Door
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Карен Дж. Ллойд
Тривалість:
01:20:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Кольоровий повнометражний мультфільм, у якому головна героїня – Барбі перетворюється на принцесу на ім'я – Алекса. Остання дівчина живе у світі фантазій та своїх мрій, які раптово перетворюються на реальність. Незважаючи на те, що Алекса займає високу посаду і до неї прикуті мільйони очей, найбільше на світі вона мріє про усамітнення, а офіційним прийомам і навіть урокам танців вона віддає перевагу тихому вечору з книгою. Алекса по-справжньому обожнює читати - книги захоплюють її уяву цілком і повністю, захоплюючи чудовий світ, де все можливо. Але вона й не підозрює, що за межами кімнати на неї теж чекає маса сюрпризів. Якось, гуляючи королівським садом, юна принцеса знаходить таємничі двері, які один в один схожі на ті, про які вона нещодавно читала в книзі. Не в силах стримати цікавість, Алекса відчиняє двері, а за нею виявляється цілий всесвіт, населений дивовижними істотами. Принцеса зустрічає нових друзів і дізнається, що цей чарівний світ захоплений злою дівчинкою, яка хоче забрати собі всю магію. І тут Олекса вирішує діяти. ©Kino4ua Барбі та потаємні двері 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?