Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Епік

Рік:
Ор. назва:
Epic
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кріс Уедж
Тривалість:
02:09:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фантастичний повнометражний американський мультфільм, який абсолютно точно захопить всіх маленьких глядачів та їхніх батьків. Головною героїнею мультфільму стає юна дівчина на ім'я Мері Кетрін. Мері досить - таки довго була відсутня в рідних краях, а коли повернулася назад, була вкрай здивована поведінкою свого батька - професора по імені Бомба. Вся справа в тому, що батькові було абсолютно наплювати на дочку, оскільки він був цілком і повністю захоплений тільки своїм дослідженням. І на цей раз він досліджував якийсь загадковий і чарівний лісовий світ, прихований від очей звичайного мирського обивателя. Мері, в свою чергу, відмовляється розуміти і приймати, що де - то у самої поверхні землі є справжні армії добра і зла, що складаються з маленьких істот. Але одного разу головній героїні вдається настільки зменшитися в розмірі, що вона стала не тільки схожа на маленьких воїнів, а й подружилася з ними. Тільки тепер ситуація повертається так, що нашій Мері доведеться взяти на себе відповідальність за війну в маленькому лісовому світі і вирішити всі конфлікти не тільки лісового маленького світу, але і людського світу. До того ж, дівчині доведеться рятувати жителів обох світів, приклавши всі зусилля. ©Kino4ua Епік 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?