Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Погані сестри (Заради сестри) (Сезон 1)

Рік:
Ор. назва:
Bad Sisters
Країна:
США, Бельгія, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Ребекка Гатуард, Жозефін Борнебуш, Дірбла Уолш
Тривалість:
1 серія: 50 хв (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Події відбуваються у Лондоні та Дубліні. П'ять дочок ховають батька, що передчасно помер. Тепер подружжя Гарві поховано поряд, на місцевому цвинтарі. Їхнім дівчаткам важко залишатися без материнської та батьківської турботи. Хоча героїні й стали дорослими жінками, проте батьківська підтримка була важливою. Після церемонії прощання в рідному домі вони вирішують завжди захищати один одного. Хоч би що трапилося, сестри прийдуть на допомогу. Кожна за плечима має непросте життя.

Негаразди та відсутність взаєморозуміння з партнерами дають про себе знати. Але нехай якомусь нещасному спаде на думку образити одну з сестричок Гарві. Неадекватному супротивнику не зносити голови. На її захист стануть усі. Разом вони подолають мінливості долі. Підставляючи плече і підтримуючи у скрутну хвилину, дівчата виберуться з будь-якої неприємності. А нещастя та небезпечні ситуації трапляються на кожному кроці. Героїні, намагаючись захистити близьку людину, підуть багато на що. ©Kino4ua Погані сестри (Заради сестри) (Сезон 1) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.3
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?