Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Барбі: Дрімтопія

Рік:
Ор. назва:
Barbie: Dreamtopia
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Сауль Ендрю Блінкофф, Донна Грілло
Тривалість:
00:45:53
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
«Фестиваль веселощів» - новий мультфільм про Барбі та її молодшу сестру Челсі, в якому вони подорожують чарівними світами уяви Челсі та її казкового світу «Дрімтопії».
Центральною фігурою стає чарівна дівчинка, яка проживає разом зі своєю дивовижною тіткою. Вони надійно влаштувалися в галасливому мегаполісі і намагаються сприймати всі події з нескінченним позитивом. Симпатичні родички весело проводять дозвілля і набираються необхідного досвіду. Їм подобається шукати відповіді на численні запитання і самостійно приходити до правильного рішення. Вони ніколи не сумують і точно знають, як підняти настрій найближчому оточенню.

Головні героїні є справжніми подружками, які з радістю діляться позитивними новинами та обговорюють цікаві плітки. Коли маленька дівчинка залишається на самоті, їй є чим себе зайняти. Юна особа по максимуму використовує наявну фантазію і віртуозно створює чарівний світ зі своїми правилами і порядками. Барбі не вірить променистій племінниці і в те, що придумана нею країна насправді існує. Уперта красуня збирається довести їй правоту і відшукати вхід до чудесного королівства. Вона не боїться невідомості і готова вирушити назустріч виконання своєї заповітної мрії. ©Kino4ua Барбі: Дрімтопія 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?