Kino4ua.com
HD 720p
G

Барбі Дрімтопія. Фестиваль розваг

Рік:
Ор. назва:
Barbie Dreamtopia: Festival of Fun
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ірен Лезер
Тривалість:
00:40:06
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Сюжет мультфільму розповість глядачам про подорожі ляльки у чарівному світі Дрімтопії. У це місце їх привела уява маленької дівчинки, тепер дівчаткам доведеться досліджувати ці казкові світи. Дорогою їм зустрінуться незвичайні люди, магічні добрі тварини. Окрім цього, сестри мають знаходити рішення невеликих завдань. Наскільки далеко дівчаток зможуть забрати фантазії малечі Челсі?

У казковому світі живуть чудові феї, їжаки-перукарі та єдинороги, а в небі розкинулися сотні веселок, на яких можна кататися на скейтборді. Не дивно, що це улюблене місце Барбі та Челсі. ©Kino4ua Барбі Дрімтопія. Фестиваль розваг 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?