Kino4ua.com
480p
G

Барбі і Чарівний Пегас

Рік:
Ор. назва:
Barbie and the Magic of Pegasus
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Грег Річардсон
Тривалість:
01:24:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головна героїня чарівної історії – принцеса Анніка. Незважаючи на свій юний вік, дівчина має незрівнянну красу і поступливий характер. Вона дізнається, що багато років тому, відразу після народження спадкоємиці, її батьків зачарував лиходій Венлок. Через накладене прокляття мати і батько принцеси, вже котрий рік перетворені на скульптури із міцного каменю. Для порятунку рідних людей дівчині необхідно якимось чином дістатися Королівства Хмар. Все життя дівчини від народження її переслідує єдина і праведна мрія - врятувати своїх рідних і повернути їх до життя. Але як це зробити, якщо до Царства Хмар сотні метрів. Надія з'являється тільки тоді, коли Аніка знайомиться з крилатим конем на прізвисько Брітта. З цього моменту в принцесі знову затеплився вогник надії на те, що незабаром батьки будуть врятовані. Разом із Бріттою принцеса кидається на пошуки. Разом з конем вона крок за кроком долає безкраї простори темних і зловісних лісів, холодних печер. Наприкінці шляху необхідно буде верхи на коні піднятися в піднебесну височінь. Тільки наприкінці пригодницької історії принцесі вдасться здобути чарівну паличку, яка переможе чари лиходія Венлока. Чи зможе Аніка пройти всі ці випробування і зробити це без жодних втрат? Хочеться сказати лише одне: за час подорожі вона придбає чимало друзів та знайомих, які не відмовлять принцесі у допомозі, якщо вона їй знадобиться. ©Kino4ua Барбі і Чарівний Пегас 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?