Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Молоді Монархи (Сезон 1)

Рік:
Ор. назва:
Young Royals
Країна:
Швеція
Режисер:
Еріка Калмейєр, Рожда Секерз
Тривалість:
1 серія: 44:00 (цілком серій: 6 з 6)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix, Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Принц Вільгельм - головний герой серіалу "Молоді монархи" - член королівської крові, який планує в майбутньому отримати престол і стати правителем своєї країни. Але він ще молодий, а емоції б'ють через край. Йому хочеться яскравих вражень та розваг. І тому він дозволяє собі відвідувати нічні клуби.

Якось Вільгельм вплутується в бійку на території розважального закладу. Присутні знімають те, що відбувається на відео, і незабаром після цього записи опиняються в інтернеті. Всього за кілька днів зйомка стає сенсацією, потрапляючи в усі ЗМІ і роблячи Вільгельма об'єктом безперервної серії критики та глузувань.

Сім'я принца із серіалу «Молоді монархи», бажаючи залишити інцидент у минулому, вирішує, що Вільгельму слід вирушити до нової школи-інтернату. Там він зможе заспокоїтися, а суспільство незабаром забуде про те, що сталося, оскільки Вільгельм буде поза їхньою досяжністю.

Після того, як принц виявляється школі, йому доводиться підкорятися новим правилам. У цей час він знайомиться з місцевими жителями. З одним із них він заводить дружбу. Але незабаром дружба переростає на щось більше. ©Kino4ua Молоді Монархи (Сезон 1) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?