Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Час циган

Рік:
Ор. назва:
Time of the Gypsies / Dom za vesanje
Країна:
Велика Британія, Італія, Югославія
Режисер:
Емір Кустуріца
Тривалість:
02:22:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Сіті
Переклад:
Російською - Оригінал
Картина є однією з дебютних у списку балканського режисера Еміра Кустуріци. Фільм був знятий за сценарієм Гордана Мітхіча у 1988 році. Під час зйомок картини були задіяні фахівці із Великобританії, Італії та Югославії. Фільм удостоєний премії на Канському кінофестивалі за найкращу режисуру. Кустуріца цим фільмом знову довів, що він є одним із найяскравіших представників нової яскравішої течії в кінематографі. Вражає жахлива жорстокість та абсурдність деяких сцен фільму. Ця картина входить до багатьох списків картин у світі. Небагато розповімо вам про сюжет картини. Перхан наділений унікальними можливостями з пересування предметів лише поглядом. Його вихованням займається бабуся, яка теж наділена задарма. Вона вміє лікувати людей лише власною силою без застосування ліків. Є ще у хлопця і дядько, затятий гравець-невдаха. Перхан знаходить дівчину своєї мрії. Але батьки проти шлюбу. Їм не потрібен бідняк у родичах. Хлопець вирушає разом із циганським бароном до Італії, щоб підзаробити грошей... ©Kino4ua Час циган 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?